Тендер на будівництво візит-центру у «Шевченківському гаю» оголошували тричі

2002 1
Музей народної архітектури та побуту у Львові поки не може знайти підрядника для проведення цих робіт. Незабаром оголосять новий конкурс.

Три рази керівництво Музею народної архітектури та побуту оголошувало тендер на будівництво візит-центру вартістю понад 24 млн грн, однак жоден з конкурсів не був результативним, повідомив Tvoemisto.tv  директор музею Роман Назаровець.

Читайте також: У Шевченківському гаю збудують сучасний візит-центр із паркінгом. Візуалізація

«Два перші тендери не відбулися, на третій подалися малі компанії і всі подали (документацію – ред.) з недоліками» -- розповів директор музею.

Згідно з даними системи «Prozorro», участь у тендеі взяли компанії : ПП «Промтехімпекс», ПП «Думна» та ТОВ «Вест білдінг груп».

<p style="&quot;text-align:" center;"="">

З огляду на це, розповів Роман Назаровець, керівництво музею планує звернутися з листом до великих львівських компаній, щоби вони взяли участь  у наступному тендері.

«Вони мають більший потенціал, мають більше техніки та людей і можуть це якісно реалізувати» — наголосив директор музею.


Читайте також:
7 Липня, 2017 07:03
Yurko І реалізувати відкати вміють...щоб вам та й бодай..,
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!