Тенісні корти у спорткомплексі на Кастелівці планують запустити у вересні

1702 0
Загалом половину об’єкту мають завершити до кінця 2022 року.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

У Львові на території спорткомплексу, що на вулиці Кастелівка, 8, у вересні цього року планують запустити тенісні корти. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління сім’ї, молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін.

«Зараз проєкт на Кастелівці у процесі будівництва, у вересні цього року мають запрацювати тенісні корти. Також реконструюють баскетбольний майданчик, який зробили раніше. Плануємо облаштувати ще баскетбольний корт», – каже він.

Читайте також: Реконструкція спорткомплексу на Кастелівці подорожчала майже вдвічі

Загалом, за словами Антона Нікуліна, до кінця цього року планують завершити половину об’єкту.  

Зазначимо, що спорткосплекс на Кастелівці, 8 облаштовують за міські кошти. Як зазначили Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської міської ради, станом на сьогодні там вже зробили систему водовідведення, планують почати облаштування тенісних кортів і також збудують стадіон. Крім того, буде громадський простір для батьків з дітьми. Наразі в бюджеті на спорткомплекс на вул. Кастелівка, 8 передбачено 1,5 мільйона гривень.

За проєктом, тут мають облаштувати три сучасні тенісні корти. 

Читайте також: Як зміниться спорткомплекс на Кастелівці. Деталі 

Нагадаємо, що тендер на реконструкцію спорткомплексу на Кастелівці, 8 оголосили ще у 2018 році Тоді очікувана вартість робіт становила майже 27 млн гривень, однак згодом реконструкція здорожчала до 48 млн грн. Роботи виконує «Західбудпроєкт».

Роботи із реконструкції спорткомплексу поділили на три частини. Почнуть із дальньої частини стадіону, з тенісних кортів і їх огородження. Наступний етап – атлетична база із поліуретановими доріжками, ямою для стрибків у довжину, трибунами, регбійним полем зі штучною травою. І третім етапом буде реконструкція самої адмінбудівлі. 

Детальніше про реконструкцію комплексу читайте у матеріалі.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!