«Тепер «Азов» – це вся Україна». Командир полку звернувся до путіна після теракту в Оленівці

7155 0
Уже є попередня інформація про причетних до злочину, але «поки не готові її озвучувати».
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Тимчасово виконуючий обов’язки командира полку «Азов» майор Микита Надточій завив, що теракт в колонії Оленівки не що інше, як публічна страта. А виконавців та організаторів злочину вже шукають та вже мають попередню інформацію про них. Про це йдеться на сторінці Азов-Маріуполь.

Читайте також: Росія анонсувала теракт в Оленівці ще в червні, – Центр протидії дезінформації

«Ми розцінюємо удар по Оленівці як публічну страту. Росія звикла до безкарності. Вони звикли, що їх ніхто не притягує до відповідальності, навіть за відкрите порушення законів, правил та звичаїв ведення війни. Тому ми –  «Азов», Україна як держава, і весь цивілізований світ – боляче дамо відсіч, щоб росія запам’ятала це раз і назавжди. Ми вже з’ясовуємо імена виконавців та організаторів страти», – каже він.

За його словами, вони вже мають попередню інформацію про причетних до злочину, але «поки не готові її озвучувати».

Читайте також: Росіяни прицільно вдарили по Оленівці, щоб приховати тортури над полоненими, – Генштаб

«Ми знайдемо їх, де б вони не перебували – на окупованих територіях, в росії, чи в третіх країнах. Україна як держава забезпечить справедливе покарання. Я хочу нагадати Путіну, який особисто несе відповідальність за цей воєнний злочин, що в домі повішаного про мотузку не говорять», – заявив він.

За його словами, росія думає, що стратила «Азов», але «Азов» тепер – це вся Україна. Кожен українець буде мстити за наших закатованих та загиблих побратимів.

Нагадаємо, що збройні сили російської федерації здійснили прицільний навмисний артилерійський обстріл виправної установи в населеному пункті Оленівка Донецької області, де утримувалися, зокрема і українські полонені. За даними росіян, загинуло понад 50 українських захисників, кількість поранених невідома. Жоден працівник колонії, бойовик «ДНР» чи російський військовий, що здійснювали охорону приміщення, згідно з коментарями російської сторони, внаслідок вибуху не постраждав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!