«Тепер Азов – це вся Україна». Захисники Маріуполя записали привітання на Хортиці

1273 0
«Кожен постріл у наш бік додає нам ще більше рішучості».
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Бійці полку «Азов» записали привітання до Дня Незалежності на острові Хортиця у Запоріжжі. Про це йдеться у Телеграмі «Азову» у Телеграмі. 

Читайте також: «Для нас найстрашніше залізо – не ракети, а кайдани та окови». Зеленський звернувся до українців

«Наша нація стала свідомішою, а від того й сильнішою, щоби нарешті дати нищівну відповідь та назавжди покарати вікових злочинців за все скоєне ними століттями. Тепер кожен постріл у наш бік додає нам ще більше рішучості. Ми впевнені, часову петлю з вандальських набігів москви на сучасний світ, судилося розірвати саме нам, українцям.  Завдання не з легких, але ми обов’язково переможемо!

Це кажуть воїни того самого полку «Азов», які вирвалися з пекла «Азовсталі», де нас хотіли знищити. Криваво й підло. Але з цього попелу відродився сталевий дух. Тепер АЗОВ у кожному з нас. АЗОВ – це вся Україна»,  – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: «Слава Україні!» Борис Джонсон привітав українців з Днем Незалежності

Нагадаємо, що 24 серпня цьогоріч минає 31 рік з того дня, як Україна стала незалежною державою. Як у Львові відзначали День Незалежності у попередні роки, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!