На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

16886 1
Раніше таке рішення ухвалила львівська комісія з безпеки дорожнього руху.
Фото: Дем’ян Данилюк

Фото: Дем’ян Данилюк

Від сьогодні, 3 липня, у Львові на вулицях Богуна та Нечуя-Левицького запровадили односторонній рух. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На мосту на Кульпарківській реорганізували рух

Раніше із таким зверненням виступили мешканці цих вулиць, а потім це підтримала міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Тож обидві частини вулиці Богуна у напрямку вулиці Чупринки зробили односторонніми. Натомість частиною вулиці Нечуй-Левицького можна проїхати лише у напрямку до Котляревського.

Франківська районна адміністрація встановила відповідні дорожні знаки, аби зорієнтувати водіїв.

Читайте також: Наприкінці вулиці Личаківської у Львові реорганізують рух. Схема

Нагадаємо, раніше комісія з безпеки дорожнього руху розвернула вулицю Котляревського у напрямку від вулиці Горбачевського до перехрестя з вулицею Чупринки та Київською.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
3 Липня, 2019 22:00
Сусіж То не враження, а впевненість, що для збільшення клієнтів одного будинку, треба не ліжка переставлять, а міняти персонал цього будинку...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!