Тепер офлайн. Львівська філармонія запрошує на низку концертів

1931 0
У філармоні відбудеться віртуозний вечір подвійних квартетів та концерт до Дня матері.

Після карантину Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика знову відчиняє двері для слухачів. Львів’яни і гості міста можуть насолоджуватися музикою наживо.

08.05.2021 / 17:00

Віртуозний вечір подвійних квартетів

Концертний зал Людкевича

Якщо б вас попросили назвати улюблених композиторів, то імена цих трьох митців точно б прозвучали! І чи це пісні Шуберта, чи уривки з балетів Чайковського, чи Пісні без слів Мендельсона – усі твори цих композиторів мають той самий «секретний інгредієнт», завдяки якому їх музика завжди легко знаходить дорогу до наших почуттів.

Розкрити і віднайти його нам допоможуть солісти камерного оркестру «Віртуози Львова», у виконанні яких прозвучить камерна музика Мендельсона, Шуберта та Чайковського.

Квитки за посиланням: https://philharmonia.lviv.ua/event/evening-of-double-quartets/

08.05.2021 / 20:00

Pro et Contra. Scrivo in vento

Концертний зал Людкевича

Подія із концертної серії «Pro et Contra. Сцена нової музики». У програмі аванґардні твори для флейти соло, написані в період 1958-1993 років. В цей час композитори та виконавці почали активно розширювати «словниковий запас» інструментів, і флейта не стала винятком. Тому з’явився цілий ряд нових виконавських технік, які дозволили композиторам писати флейтову музику зовсім нового виду експресії. Прозвучать вони у виконанні львівської флейтистки Наталії Кожушко.

Квитки за посиланням: https://philharmonia.lviv.ua/event/pro-et-contra-scrivo-vento/

09.05.2021 / 16:00

Пшеничне перевесло

Камерна сцена (вул. Чайковського 7, вхід «Каса», третій поверх)

Ігор Білозір – останній романтик української естради. Багато його пісень тепер звучать повсюдно, вони справедливо дістали якнайширше визнання і стали народними: «Світлиця», «Пшеничне перевесло», «Ніби вчора», «Перший сніг», «Не сип, мила, скла», «Джерело», «Весільний марш», «Встань з колін, народе мій», «Від Бога».

Саме вони прозвучать у концертній програмі «Пшеничне перевесло» у виконанні народного артиста України Мар’яна Шуневича, заслуженої артистки України Маріанни Лаби та солістів – Анастасії Чубінської та Олександра Загороднюка.

Квитки за посиланням: https://philharmonia.lviv.ua/event/pshenychne-pereveslo/

09.05.2021 / 18:00

До дня матері

Концертний зал Людкевича

У другу неділю травня в Україні відзначають свято, яке пов’язане із найсокровеннішим – День матері. Цей день є нагодою, щоб щиро подякувати усім матерям за любов, турботу і відданість. Львівська національна філармонія хоче долучитися до святкування та запрошує  на подію з нагоди цього свята.

Для усіх матерів на сцені філармонії виступлять «Високий Замок», Ladies’ TRIO,  Анастасія та Микола Корнутяк, Василь Понайда, РоНіка та вокальний ансамбль «Квіти».

Квитки за посиланням: https://philharmonia.lviv.ua/event/mothers-day-concert/

Додамо, що підтримати Львівську філармонію на Patreon.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!