Тепло на ялинку: ТОП-10 ідей саморобних прикрас

4178 0
Чи помічали ви, як дорого зараз може коштувати звичайна скляна кулька, якою декорують ялинку? Чи траплялося вам сварити дитину (чи кота) за випадково розбитий дорогий сувенір? Щоб зекономити на ялинкових прикрасах та забезпечити домашній спокій, їх можна зробити своїми руками.
Фото: ogo.ua

Фото: ogo.ua

Почнімо з класики: ще наші бабусі прикрашали ялинку шишками. Додати гарну стрічку - і прикраса готова!

Креативне рішення - прикрасити новорічне дерево сімейними фотографіями. Хороший спосіб оцінити, як пройшов рік.

Убити двох зайців - прикрасити ялинку й поласувати смачненьким - можна повісивши на неї печиво. Чому б ні?

Економний і перевірений варіант - виготовити прикраси з паперу. Тим паче, зараз дизайнерський папір можна легко знайти в канцтоварах.

Ще один "смачний" варіант для прихильників здорового способу життя - фрукти у якості прикрас.

Якщо є час і натхнення, прикраси можна виготовити з фетру або навіть зв'язати. Такий хендмейд точно не залишить нікого байдужим!

Можна виготовити кумедну прикрасу з кришки для пляшки, головне не стримувати креатив.

Порожні банки з-під консервації є чи не в кожній українській квартирі.. Оформити їх як ялинкову прикрасу - сміливий і творчий хід.

Полігональні прикраси, виготовлені з паперу, переконають гостей у вашому смаку. Як виготовити таку красу, дивіться за посиланням.

Фото:pinterest.com, goodhousekeeping.com

Підготувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!