Тепло та дощі. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3863 0
Цього тижня у Львові не буде морозів, утім майже щодня падатиме дощ.
Фото: ua.golos.ua

Фото: ua.golos.ua

Сьогодні, 4 листопада, у Львові прогнозують теплу погоду з невеликим дощем та поривами вітру 15-20 м/с. Температура повітря сягатиме +18 тепла, інформує Sinoptik.ua.

Завтра, 5 листопада, впродовж усього дня варто очікувати дощ, який посилиться до вечора. Вранці буде сонячно, температура становитиме максимум +15.

У середу, 6 листопада, зранку варто очікувати сильний дощ, який має припинитись до вечора. Температура коливатиметься між +9 та +12.

У четвер, 7 листопада, синоптики прогнозують хмарну погоду, втім без опадів. Максимальна температура повітря становитиме +11 тепла.

У п’ятницю, 8 листопада, вранці та вдень буде хмарно, а ввечері варто чекати сильний дощ. Стовпчик термометра підніметься максимум до +9. 

У суботу та неділю, 9 та 10 листопада, прогнозують теплу погоду з рясними дощами та без заморозків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!