Тепло та хмарно. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1281 0
Опадів у першій половині тижня синоптики не прогнозують.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Сьогодні, 3 травня, протягом дня небо буде вкрите хмарами. Ввечері погода у Львові проясниться. Без опадів. Про це йдеться на сайті Синоптика. Температура вдень становитиме 11 градусів тепла, а вночі — 6 з позначкою плюс.

Хмари, які з'являться у Львові вдень завтра, 4 травня, протримаються недовго. Уже ввечері очікується ясна погода. Опадів не прогнозують. Температура коливатиметься від 11 до 15 градусів тепла вдень і від 3 до 7 — уночі.

У середу, 5 травня, вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора знову буде хмарно. Без опадів. Температурний максимум становитиме 19 градусів вище нуля.

У четвер, 6 травня, до самого вечора у Львові буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Вранці, можливо, пройде дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів синоптики не прогнозують. Стовпчик термометра покаже 9-13 градусів удень та 5-8 уночі.

У п’ятницю, 7 травня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Львові до кінця дня. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температурний максимум становитиме 16 градусів тепла.

На вихідних у Львові буде тепло, опадів не прогнозують. Стовпчик термометра покаже вдень 12-18 градусів вище нуля. Уночі буде 3-6 із позначкою плюс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!