Тепло та переважно без дощів. Якою буде погода цього тижня

1145 0
Сьогодні ще пройдуть короткочасні дощі, а далі опади будуть мінімальні.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Сьогодні, 9 серпня, погоду визначатиме поле пониженого атмосферного тиску та проходження холодного атмосферного фронту, повідомляє Львівський гідрометцентр. Упродовж дня буде хмарно з проясненнями, проходитимуть короткочасні дощі, грози, вдень подекуди град. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень становитиме 21-26 градусів тепла.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати до школи дітей із потребуючих сімей. Як долучитися

Завтра, 10 серпня, буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі – 10-15 градусів, а вдень 24-29 тепла.

11 серпня також буде мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 11-16 градусів, вдень 24-29 градуси тепла.

12 та 13 серпня буде дещо хмарно, але без опадів. Вітер північно-західний з переходом на східний, 7-12 м/с. Температура вночі сягатиме 9-14 градусів, а вдень 22-27 градуси тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!