Тепло та без опадів. Якою буде погода у Львові на Великдень

2367 0
Синоптики прогнозують приємну весняну погоду на найближчі вихідні,однак із незначними перепадами.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Згідно з прогнозами Українського гідрометеоцентру, сьогодні, 6 квітня, у Львові дощитиме. Синоптики попереджають про пориви вітру до 15-20 м/с. При цьому на вихідних до Львова повернеться суха та тепла погода.

Температура повітря становитиме від +7° до +14° із дощем. Ніч на суботу буде прохолодною: +2-4° тепла, однак удень температура підніметься до 13°-14°, а на небі почнуть розходитись хмари. У неділю синоптики обіцяють вночі від +2° до +4° тепла, а вдень — +19°.

Читайте також: Сербен і рахмани. Непопсові традиції Великодня

За прогнозом сайту gismeteo.ua, у п’ятницю, 6 квітня, у Львові дощитиме, а з вечора температура зі стабільних +9° опуститься до -1° вночі. У суботу в місті потеплішає до +12° та припиниться дощ, у ніч на неділю температура триматиметься на позначці у 0°, проте вдень підніметься до +12°. Вихідні, за прогнозами синоптиків ресурсу, будуть сонячними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!