Дощ, сніг і трохи ожеледиці. Якою буде погода у Львові у найближчі дні

1350 0
На Заході України очікується погіршення погодних умов.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 24 січня, майже по всій Україні пройде невеликий дощ, на дорогах подекуди ожеледиця, повітря прогріється максимум до 11 градусів тепла, повідомляє Український гідрометцентр.

Читайте також: Тепла і похмура зима і довге літо. Якою буде погода упродовж року

Буде хмарно, вночі в Карпатах ському регіоні помірний дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів», – , вдень в Україні невеликий, на Правобережжі місцями помірний дощ. На дорогах, крім південної частини країни, подекуди ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Про погіршення погодних умов попереджає Львівський гідрометцентр. Через проходження атмосферних фронтів від циклону, що зміщується на територію України, у найближчі дні на Львівщині очікується погіршення погодних умов.

25 січня вранці та вдень буде мокрий сніг, подекуди значний, налипання мокрого снігу. 

26 січня часом сніг. Місцями пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, подекуди снігові замети. Відновлення та приріст снігового покриву.

Температура повітря 25 січня впродовж доби від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. 26 січня – вночі 2-7 градусів морозу, вдень 0-5 морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!