Теплий одяг для захисників і військова амуніція. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

2805 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: BF-DSN.COM

ФОТО: BF-DSN.COM

​​Рації для бійців 103 бригади ТРО


Tvoemisto.tv збирає кошти для придбання рацій та зарядних станцій бійцям 103-ї бригади ТРО Збройних Сил України, у лавах якої на передовій боронить східний фронт і наш колега. Захисникам потрібен якісний, захищений та безпечний зв'язок на передовій, що є вкрай важливим для ефективного виконання задач підрозділами та координацій дій.

Хлопцям потрібно щонайменше дві, максимум чотири рації типу Motorola DM 4601e. Вартість однієї радіостанції понад 33 тисяч грн.

Долучитися до збору коштів можна за реквізитами:

Моно-банка https://send.monobank.ua/jar/8tC2L3CpwE

Теплий одяг для військових


У Львові волонтери збирають теплий одяг для захисників, зокрема потрібно:

  • термобілизну (чоловіча, жіноча)
  • теплі шкарпетки (термо)
  • зимові спальники (щоб витримували мінусову температуру) 

Збір відбувається на вул. Шептицьких 16, на 4 поверсі. Також ви можете відправити одяг новою поштою: Львів, 66 відділення, Оссовська Тетяна, 0995479259. Підтримати можна за посиланням.

Окопні свічки для ЗСУ


Наталія Маслюк займається виготовленням окопних свічок для наших захисників і і шукає необіхні матеріали, а саме: 

  • свічки (недопалені, церковні, для торта, тощо), віск, парафін, стеарин;
  • жерстяні банки від консерв, тушонок, кави і тд. 

«З кожним днем на вулиці стає все холодніше і необхідність у цих свічках на фронті вимірюється тисячами Зараз маю запит на 970 таких свічок. Вони надзвичайно багатофункціональні і дуже довго горять, на них можна як підігріти їжу, заварити чай, так і обігрітися самому, особливо необхідні в окопах, де повноцінне багаття не розпалити», – йдеться в повідомленні. 

Куди можна відправити: Нова пошта, 215 відділення, Київ. Богурська Наталія – 0501953328.

Підтримати Наталю можна тут, або ж 5375 4141 1191 2076.

Збір необхідних речей для захисників


Ніна Литвиненко збирає необхідні речі для українських захисників. 

Потрібно зібрати кошти на: дощовики, нижню білизну, теплі шкарпетки, цигарки, чай та каву.

«Хлопці яким я допомагати вирішила знаходяться в самому пеклі. Я тримаю з ними зв'язок і це їх прохання допомогти», – написала вона.

Реквізити для допомоги: 4323357029186505.

Авто для військових


79-та окрема десантно-штурмова бригада, реактивний артилерійський дивізіон,, потребують авто.

«Хлопці від початку війни, знаходяться в найгарячіших точках Донецької області.Під час останнього обстрілу, на жаль, втратили всі засоби пересування. Для успішного та швидкого виконання бойових задач хлопцям просто необхідне авто», – написала Аліна Михальчук. 

Реквізити для допомоги: 4441114442108088, або ж на монобанку тут.

Благодійний пробіг


Львівський Оборонний Кластер організував «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів». Реєстрація на участь у пробігу – внесок у виготовлення бронежилетів для українських військових. 

«Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» відбувається в онлайн-форматі, долучитися може кожен охочий, з будь-якого куточка України чи світу. Учасник сам обирає локацію, час та комфортну для себе дистанцію: 10 км, 21 км або ж вільну.

Реєстрація відкрита до 26 вересня. Зареєструватись можна тут.

Прилади нічного бачення, засоби звʼязку, одяг


59 окремому стрілецькому батальйону на Донецькому напрямку необхідні прилади нічного бачення, засоби зв'язку, одяг, а також засоби для надання першої медичної допомоги. Про збір коштів у Фейсбуку оголосила Анна Ребрик. 

Допомогти захисникам можна за реквізитами: 5168757395748694 Ребрик Анна Геннадіївна

Збір коштів на військову амуніцію

 

Захисники із Львівщини перебувають на передовій, в гарячій точці на Херсонщині. Їхньому бойовому підрозділу потрібна військова амуніція – тепловізор, бінокль з далекоміром, цифрові рації, адаптивні навушники. Орієнтовна сума збору – 250 тис. гривень. Про це повідомив Олександр Прачун.

«Самостійно закрити усі ці потреби ні я, ні рідні його побратимів не маємо змоги. Тому ми вирішили відкрити збір коштів на тепловізор й іншу амуніцію для їх роти, аби як вони говорять – «мали змогу добряче відпрацьовувати вночі та продовжували косити ворогів вдень», – написав він.

Реквізити для допомоги: 4149439023576295, 5375411416813421 (Олександр Прачун)

Прилад нічного бачення

44 бригада потребує прилад нічного бачення, вартість якого орієнтовно 60 тисяч гривень. Про збір коштів оголосила донька захисника Тетяна Барва. 

«Якщо у вас є можливість, прошу всіх небайдужих відгукнутися і долучитися до збору хоча б декількома гривнями», – написала вона. 

Допомогти можна за реквізитами: 4149609014402012 – Барва Тетяна, або ж на монобанку тут.

Підготувала Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

 

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!