Теренові ігри, футбол босоніж та етногурти. На Львівщині пройде фестиваль «Зашків»

1321 0
Вхід на фестиваль вільний.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Упродовж трьох днів, з 18 до 20 червня, у селі Зашків, що за 18 км від Львова, проведуть молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків». Подія выдбудеться вже вп’ятнадцяте, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

За словами керівниці відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОДА Софії Курман, на фестивалі традиційно діятимуть різноманітні локації: спортивна, ярмаркова, інтелектуальна, з показовими виступами. Зокрема, у перший день фестивалю на учасників чекає теренова гра, мобільний університет та можливість відвідати історичний музей Євгена Коновальця. У суботу відбудуться показові виступи військової техніки, кінологів, реконструкція бою. Прихильники спорту зможуть пограти у футбол босоніж, здолати крос або ж взяти участь у велопробігу.

На учасників фестивалю чекає і музична програма на великій сцені з виступами популярних українських гуртів, етногуртів та виконанням пісень з АТО.

Вхід на фестиваль вільний. Обов’язковими є дотримання карантинних норм та безалкогольне святкування.

Довідково

Фестиваль «Зашків» – щорічний патріотичний фестиваль всеукраїнського рівня, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 р. Його основна мета – вшанування та нагадування про визначну постать української історії Євгена Коновальця, який був полковником Армії УНР, командант УВО, голова Проводу українських націоналістів, перший голова ОУН. Будь-які заходи, що проводяться у рамках фестивалю, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною або оздоровчою тематикою: від спортивних заходів (велопробіг, перетягування каната, квести) до концертів, учасниками яких переважно є етно- та рок-гурти, що виконують пісні на національно-патріотичну тематику.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!