Політична реклама

Термін дії спецмита на імортні авто можуть зменшити

1370 0
Термін дії спецмита на ввезення імпортних автомобілів можуть переглянути, якщо зміняться умови за яких воно було запроваджене.

За результатами розслідувань мито встановлюється на три роки, але цей термін може бути переглянутий у сторону зменшення якщо зміняться обставини, з урахуванням яких таке мито було встановлене, - сказав директор департаменту стратегічного планування розвитку економіки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Євген Олейніков. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Імпорт авто найближчим часом значною мірою не скоротиться, - припускає чиновник. Останнім часом автодилери активізували ввезення автівок. Втім остаточні висновки щодо балансу між тим, що завезли у першому кварталі і наскільки скоротився ввіз авто у другому кварталі, можна буде зробити наприкінці року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!