Політична реклама

Термінали для продажу квитків на електротранспорт у Львові не видають решти

1393 0
У Львові кілька місяців тому встановили електронні термінали, в яких можна придбати квиток на проїзд в трамваї чи тролейбусі. Коштує талон з автомату стільки ж, як і з рук водія - півтори гривні.

Термінал не приймає менше двох гривень, а решти не видає, - решту забирає на благодійність або переводить на мобільний рахунок, - пише Zik.

 «Купи квиток у трамвай і врятуй дитину: глуху, хвору на рак, ДЦП чи просто дитину». Таке додаткове меню пропонує новий термінал замість решти  з 2-х гривень. Якщо ж йдеться про більшу купюру, то є інша пропозиція – поповнити рахунок мобільного.

Такі благодійні і не дуже послуги електронних терміналів уже опротестувала Незалежна профспілка тролейбусників.

«Ці апарати, які встановлені Львівелектротрансjv нав’язують додаткові сервіси, що  порушує законодавство України про захист прав споживача, – відзначив  Остап Олексів, голова незалежної профспілки тролейбусників.

Проти терміналів і водії трамваїв, які не вірять, що зібрана решта йде на допомогу дітям. Пропонують скерувати її на зарплати. Адже уже протягом трьох місяців отримують лише по 30% платні.

Сьогодні в місті працює сім терміналів з квитками, до кінця місяця запустять ще десяток. Відмовлятися від благодійництва під час реалізації талонів у «Львівелектротрансі» не збираються, також не будуть і перевіряти: чи справді за  решту з квитків лікують хворих дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!