Політична реклама

Термінали для продажу квитків на електротранспорт у Львові повноцінно запрацюють через кілька місяців

1202 0
У Львові до 1 липня мали запрацювати усі термінали для продажу квитків на трамваї та тролейбуси. Зараз купити квитки можна лише у семи автоматах.

Пілотний проект продовжать ще на кілька місяців, - повідомляє Погляд. 

Термінал на трамвайній зупинці на вулиці Івана Франка , 8 ще не працює, але монітор уже тріснутий, корпус обшарпаний. На терміналі немає жодної інформації про його функціональне призначення. 

У Львівелетротрансі стверджують, що проект готовий на 50%. 

За словами в.о. начальника відділу зборів Львівелектротранс Сергіz Перепелюка, зараз працює сім терміналів, до решти ще не підключена електроенергія. Вони ще не працюють. Далі планують продовжити дозвіл на проведення пілотного проекту. Можливо продовжать ще на кілька місяців, що запустити усі термінали.

На думку Сергія Перепелюка, така мережа має право на життя, тому що термінали працюють цілодобово і люди можуть уб будь-який час купити квиток. 

«Я, наприклад, кожен день перевіряю статистику, і бачу, що купують і о 5-й ранку і о, 6-й ранку. Інколи ввечері, навіть о 12-й ночі. Така мережа є цікавіша, аніж продаж через кіоски. Кіоски працюють максимум до 20-години, а решта часу – це час водія. Іноді водії зловживають своєю роботою. Беруть по гривні за повний квиток, не видаючи його, або дають уже прокомпостовані. Є випадки , коли ми спіймали таких водіїв і їх було звільнено», - каже пан Сергій. 

За інформацією Сергія Перепелюка, щодня в терміналах купують у середньому 200 квитків порівну пільговий і загальних. 

Як повідомив представник Львівелетеротрансу, робочі термінали є на вулиці Руській, Сахарова, 2, на вул. Коновальця (кінцева трамваю №2), Франка, 33 (перетин із вул. Зеленою), на вул. Миколайчука (кінцева трамваю №6), на пр. Червоної Калини (кінцева тролейбуса, №24), на вул. Митрополита Андрея (біля Собору св. Юра).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!