Політична реклама

Термінали для продажу квитків у Львові надалі не видають решти

1622 0
У Львові вже встановлено 71 термінал з продажу квитків на проїзд у трамваях та тролейбусах. У найближчому майбутньому запрацює ще 4 термінали.

Квиток із терміналу, як і звичайний традиційний, починає діяти з моменту компостування в салоні транспортного засобу під час поїздки, повідомляє прес-служба Львівської мерії. Таким чином, очікуючи на зупинці, пасажир може придбати декілька квитів та використати їх пізніше.

Покупка декількох квитків дозволяє провести оплату банкнотами без решти, оскільки її термінали й надалі не видають.

Кошти, що залишаються від купівлі квитка, можна перерахувати на поповнення мобільного телефону або ж передати на благодійність. У терміналі  існує велика кількість благодійних програм, а саме «Діти проти раку», «Сучасне медичне обладнання», «Допомога глухим дітям» та інші.

У терміналі також можна скористатися й іншими видами послуг: поповнити рахунок мобільного телефону, сплатити за Інтернет та кабельне телебачення, оплатити кредит, поповнити кредитні картки та здійснити інші платежі, в тому числі – комунальні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!