Терористичний акт в Оленівці – спецоперація рф проти постачання Україні зброї, – розвідка

1231 0
Будь-якими методами росія намагається завадити постачанню в Україну західного високоточного озброєння.
Колонія в Оленівці, Донецька область. Фото: з відкритих джерел

Колонія в Оленівці, Донецька область. Фото: з відкритих джерел

Терористичний акт в Оленівці був спецоперацією росії проти постачання Україні зброї. Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міноборони України, член координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов.

«Від перших повідомлень про застосування і навмисний обстріл високоточною зброєю HIMARS – це була спецоперація проти постачання Україні західного високоточного озброєння. Це була спецоперація для дестабілізації українського суспільства та деморалізації українських військовополонених. З самого початку це було фальшування, але світ швидко викриває такі речі», – пояснює він.

Читайте також: З’явились фото до та після удару по колонії в Оленівці. Ймовірно, росіяни розстріляли її термобаричними бомбами

За словами Юсова, будь-якими методами росія намагається завадити постачанню в Україну західного високоточного озброєння. 

Нагадаємо, росіяни вчинили теракт в Оленівській колонії, де утримували українських полонених. У теракті росіяни звинуватили українських військових. Пропагандисти заявляють про щонайменше 53 загиблих українських бійців. Після тимчасово виконуючий обов’язки командира полку «Азов» майор Микита Надточій завив, що теракт в колонії Оленівки ні що інше, як публічна страта. А виконавців та організаторів злочину вже шукають та мають попередню інформацію про них.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!