Політична реклама

Територія між вулицями Коперника та Стефаника у Львові отримала назву

1306 0
Депутати Львівської міськради присвоїли назву площа Олекси Гасина території, розташованій між вул. М. Коперника та вул. В. Стефаника у Львові.

Площу найменували з метою вшанування пам’яті видатного українського військово-політичного діяча, полковника УПА Олекси Гасина, - інформує Zik. Раніше ця територія не мала назви.

Галицька районна адміністрація у місячний термін має забезпечити виготовлення та встановлення табличок з новою назвою площі.

Адміністративно-господарське управління у місячний термін повинне внести зміни у бази даних, електронні карти міста, веб-сторінку міської ради та інші джерела інформації відповідно до ухвали.

Департамент містобудування не продовжуватиме договори оренди землі з власниками тимчасових споруд, розташованих на території між вул. М. Коперника та вул. В. Стефаника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!