Територія розвитку та котівнички. Які ще проєкти хочуть реалізувати мешканці Франківського району

2264 0
Сьогодні, 15 листопада, останній день, коли можна проголосувати за один великий та малий проєкти Громадського бюджету Львова.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

У межах конкурсу проєктів Громадського бюджету Tvoemisto.tv зібрало в одну підбірку всі проєкти Франківського району з категорії «Інше». Голосування триватиме до 23:59.  

№120 Спортивно-ігровий майданчик «Океан здоров’я»

Тип: великий;

Бюджет: 2 910 213 грн;

Адреса: вул. Володимира Великого, 34

Океан здоров’я – це проєкт реконструкції спортивно-ігрового майданчика не тільки для звичайних мешканців, а для людей з вадами опорно-рухового апарату і вадами зору. Майданчик поділено на три секції: баскетбольно-волейбольне поле, міні-футбол, тренажерний майданчик.

№96 Облаштування громадського простору в секції №4 парку «Горіховий гай»

Тип: малий;

Бюджет: 599 800 грн;

Адреса: вул. Куликівська, 66

Метою проєкту є облаштування належної інфраструктури у частині парку «Горіховий гай», а саме секції №4.Проєкт передбачає замощення доріжок бруківкою, встановлення лавок, вуличних ліхтарів освітлення, сміттєвих урн. Також заплановано розширення і покращення зон дозвілля, встановлення вуличного всепогодного тенісного столу.

№189 Спортивний майданчик на вул. Моршинська, 12

Тип: великий;

Бюджет: 1 000 000 грн;

Адреса: вул. Моршинська, 12;

Основне завдання проекту - створити простір, де б діти могли навчатись гри з м'ячем, а дорослі займатись своїм улюбленим видом спорту.

Читайте також: Сучасна операційна для пологового та сквер на Майорівці. Що хочуть втілити у Личаківському районі

№142 Влаштування пішохідної доріжки вздовж вул. Княгині Ольги, 122-122А

Тип: малий;

Бюджет: 599 655 грн;

Адреса: вул. Княгині Ольги, 120;

Мета проєкту – створення зручної пішохідної доріжки, якою активно користуються студенти навчальних закладів та мешканці мікрорайону, що продовжує розбудовуватись. Зараз нею складно користуватись, особливо батькам із дитячими візочками та людям похилого віку, тому що вона занадто вузька та незручна.

 

№224 Облаштування громадського простору з інноваційним рішенням

Тип: великий;

Бюджет: 2 049 000 грн;

Адреса: вул. Наукова, 61;

Основна мета проекту – створити та покращити умови проживання та користування громадськими просторами міста. Зокрема, замінити тротуарне покриття і водовідведення ділянки, озеленити території та облаштувати смітники для кращої санітарно-гігієнічної ситуації, а також встановити систему відеонагляду для безпеки мешканців.

№182 Котівнички – пілотний проект

Тип: малий;

Бюджет: 552 000 грн;

Адреса: вул. Наукова, 57;

Котівничка – це інноваційне рішення для підгодовування безпритульних котів на прибудинкових територіях. Це – місце годівлі для львівських котиків, які перебувають під охороною згідно Ухвали Львівської міської ради №3714. Пілотний проект – 300 котівничок у Франківському районі. За результатами пілотного проекту розглядатимуть можливість встановлення їх в інших районах.

 

№105 Безпечний двір

Тип: малий;

Бюджет: 373 800 грн;

Адреса: вул. Стрийська, 50;

У межах проєкту мешканці хочуть додатково освітлити подвір'я, обгородити контейнери для відходів, встановити систему відеоспостереження на в'їзді.

№148 Оновлення дитячого майданчика на вулиці Куликівська, в Горіховому Гаю навпроти будинку 66

Дитячий майданчик на вулиці Куликівській потребує оновлення. Дитячі споруди є застарілими і поламаними, потребують ремонту. Водночас дітям немає місця для ігор.

Тип: малий;

Бюджет: 312 000 грн;

Адреса: вул. Куликівська;

№109 Територія розвитку та відпочинку для мешканців мікрорайону

Тип: малий;

Бюджет: 599 550 грн;

Адреса: вул. Володимира Великого, 55;

Облаштування території передбачає встановлення сучасних лавочок, столів, спортивного та ігрового обладнання відповідно до потреб різних категорій мешканців. Навколо хочу зробити велостоянку та паркувальні місця для автомобілів.

№57 Капітальний ремонт дороги та тротуару, облаштування паркомісць на вул. Я. Музики, 34

Тип: великий;

Бюджет: 2 855 000 грн;

Адреса: вул. Ярослава Музики, 34;

Мета проєкту – капітальний ремонт дороги, влаштування безперервних тротуарних пандусів для можливості заїзду автомобілів, як спеціального призначення так автотранспорту мешканців, влаштування місць для паркування, реконструкція підходів до під'їздів, встановлення тротуарних доріжок.

№88 Благоустрій входу у парк Піскові Озера зі сторони вул. Коновальця

Тип: малий;

Бюджет: 596 400 грн;

Адреса: вул. Євгена Коновальця, 105;

Стан пішохідної доріжки, яка сполучає вул. Коновальця з парком, є у поганому стані. Ремонт не проводили більше 40 років. Проєкт пропонує влаштувати покриття пішохідних шляхів і зробити водовідведення, кронувати дерева, висадити нові та встановити освітлення.

Візуалізації з сайту Громадського бюджету

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!