Територію поблизу озера Стосика можуть віддати у приватну власність

1912 0
Територія знаходиться у районі Під Голоском, де нині є чимало інфраструктурних проблем спровокованих хаотичною забудовою.

Вчора, 16 вересня під час засідання сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу, якою дозволили передати у власність землю у шостому Заозерному провулку.

Йдеться про територію поблизу озера Стосика. Восьмеро людей отримають у власність земельні ділянки призначені для будівництва та обслуговування житлових будівників, господарських будівель та споруд. Найбільша ділянка 0,1000 гектара її отримає Тетяна Барщовська. Інші сім ділянок дещо менші, їх отримають Мар’яна Похорукова, Любов Сердюк, Наталія Лебединська, Іван Похоруков, Михайло Куциняк, Йосиф Мисло, Василь Коцик.

Ділянки знаходяться у мікрорайоні Підголоско, неподалік від Озра Стосика 

Ці ділянки розташовані у зонах змішаної малоповерхової та багатоповерхової забудови.

Територія знаходиться у районі Під Голоском, де нині є чимало інфраструктурних проблем спровокованих хаотичною забудовою.  У 2020 році Львівська міська рада запровадила мараторій на видачу нових містобудівних умов та обмежень на нове будівництво у цьому районі.

Нагадаємо, у травні цього року сесія підтримала проєкт ухвали «Про визначення водойми «Озеро Стосика» на вулиці Замарстинівській водним об'єктом загального користування та зміну виду використання земельної ділянки». Прийняття ухвали передбачає забезпечення збереження рекреації на вул. Замарстинівській та визначення озера, розташованого на земельній ділянці площею майже 1 га, водним об’єктом загального користування.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!