Територію УКУ у Львові закрили для сторонніх відвідувачів

5856 0
На території кампусу підтверджених хворих на Covid-19 немає.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

Територію студмістечка Українського католицького університету у Львові, що на вулиці Козельницькій, закрили на карантин. Навколо території кампусів та колегіуму встановили металевий паркан та вивісили відповідний банер.

На територію студмістечка можуть потрапити лише студенти та працівники УКУ. Це пояснюють небезпекою поширення Covid-19.

Трапезна та інші сервіси працюють виключно для працівників та студентів університету. Як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі УКУ, підтверджених хворих на Covid-19 в УКУ немає. Частина студентів повернулася у кампус, тому вирішили обмежити їх контакти із зовнішнім світом, щоб таким чином обмежити контакти між людьми і мінімізувати шанси зараження

Додамо, що на території студмістечка УКУ розташований адмінкорпус із трапезною, два колегіуми, Центр Шептицього та церква святої Софії Премудрости.

Нагадаємо, що у Львові та області на коронавірус офіційно захворіли 15312 мешканців, із яких померли 434 людини. Одужали від Covid-19 4683 людини.

Вікторія Ейсмунт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!