Tesla хоче відкрити біля Львова станцію зарядки електромобілів

3947 0
Компанія Tesla Motors, яка займається випуском електромобілів, планує відкрити в Україні станції Supercharger, за допомогою яких можна буде заряджати автомобілі. На оновлених картах планів розширення мережі Supercharger на 2016 рік позначені точки біля Львова та Києва.
Фото: Inspired

Фото: Inspired

Окрім того, компанія планує покрити Білорусь, Прибалтику та Росію, пише Inspired.

Зараз покриття Європи заправними станціями Supercharger виглядає так:

Розвиток мережі проводиться таким чином, щоб власники електромобілів могли проїхати на одному заряд від однієї станції до іншої. Минулого тижня учасники та засновники українського Tesla Club Ukraine провели експеримент, проїхавши зі Львова до Києва на електромобілі Tesla Model S85: їм вдалося це зробити на одному заряді.

Читайте також: Львів'яни та їх транспорт: перша Tesla у Львові

В офісі Tesla Motors виданню офіційно підтвердили плани щодо запуску мережі в Україні. Проте, як заявили в компанії, вказані точки – лише окреслення намірів. Tesla в першу чергу фокусуватиметься на головних транспортних маршрутах (у нашому випадку, це, ймовірно, Краків-Львів-Київ), а також на майбутній базі клієнтів, які користуватимуться станціями Supercharger: «Ми прислухаємось до наших сьогоднішніх і майбутніх клієнтів, вирішуючи, де облаштовувати нові зарядні станції», – пояснив керівник з комунікації Tesla Motors Паула Ден Дуннен.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!