Tesla відкриє у Львові заправку для електромобілів

5590 0
Компанія Tesla Motors, яка займається випуском електромобілів, планує відкрити в Україні станції Supercharger, за допомогою яких можна буде заряджати автомобілі.
фото: rodovid.me

фото: rodovid.me

На сайті Tesla Motors з’явились оновлені карти планів розширення мережі Supercharger: на 2016-й рік компанія запланувала експансію на схід Європи. Судячи з точок на карті, станції в Україні будуть розташовані поблизу Львова та Києва. Окрім того, компанія планує покрити Білорусь, Прибалтику та Росію.

Зараз покриття Європи заправними станціями Supercharger виглядає так:

Розвиток мережі проводиться таким чином, щоб власники електромобілів могли проїхати на одному заряд від однієї станції до іншої. Минулого тижня учасники та засновники українського Tesla Club Ukraine провели експеримент, проїхавши зі Львова до Києва на електромобілі Tesla Model S85: їм вдалося це зробити на одному заряді.

Компанія Tesla Motors офіційно підтвердила свої плани щодо запуску мережі в Україні. Проте, як заявили в компанії, вказані точки – лише окреслення намірів. Tesla в першу чергу фокусуватиметься на головних транспортних маршрутах (у нашому випадку, це, ймовірно, Краків-Львів-Київ), а також на майбутній базі клієнтів, які користуватимуться станціями Supercharger.

Джерело: Inspired


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!