Tesla запроваджує нові правила підзарядки на швидкісних електрозаправках

2894 0
Для тих, хто замовить електромобіль Tesla з 15 січня цього року, діятимуть нові правила щодо плати за користування мережею Supercharger.
Фото: Inspired

Фото: Inspired

Зокрема, майбутні власники Model 3 зможуть підзаряджати свої автівки на станціях цієї мережі за ціною 0,13-0,24 долара за 1 кВт/год в залежності від країни або штату. Про це пише electrocars.

Швидка зарядка для майбутніх покупців Tesla Model S та Model X залишиться безкоштовною в межах 400 кВт/год щороку, далі вони платитимуть на загальних умовах.

Усі доходи від платної підзарядки будуть направлені на розвиток мережі швидкісних електрозаправок – зараз по всьому світі їх близько 800, кожна має декілька зарядних портів.

Читайте також: Tesla випустила економ-модель. Скільки коштуватиме електрокар в Україні

Нагадаємо, у 2017 році американська корпорація Tesla Motors збудує свої перші електрозаправки в Україні. Станцій буде дві – поблизу Львова і Житомира.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!