Тхеквондисти Львівщини привезли з Болгарії шість медалей міжнародних змагань

1009 0
У складі збірної України взяли участь і представники Львівщини Олексій Карчевський, Олександр Карчевський та Наталя Карчевська.
фото: лода

фото: лода

Тхеквондисти Львівщини успішно виступили на міжнародних змаганнях, які цього тижня завершилися у Болгарії. У них – 6 медалей на трьох спорстменів. Про це повідомляють в управління молоді і спорту Львівської ОДА.

У складі збірної України на міжнародному турнірі з тхеквондо І.Т.Ф. класу «А» Bulgaria Open взяли участь і представники Львівщини Олексій Карчевський, Олександр Карчевський та Наталя Карчевська.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

Зокрема, Олексію не було рівних у розділі туль серед дітей 9-10 років. Львівський спорстмен виборов тут золото. Олександр Карчевський, який змагався серед юніорів 14-15 років, виборов одразу дві золоті медалі: перше місце у розділі туль та перше місце у спарингу. Наталія Карчевська серед юніорок 16-17 років виборола перше місце у розділі туль, третє місце у спарингу та перше місце у спецтехніці.

Додамо, що Олександра також відзначили нагородою Best competitor junior male, а Наталію – Best competitor junior female.

Нагадаємо, Христина Погранична стала бронзовою медалісткою на Кубку із художньої гімнастики FIG World Challenge Cup 2021 у Мінську. Вихованка заслуженого тренера України Ірини Рудої найуспішніше виступила у фіналі зі стрічкою, в якому із результатом 22,250 посіла призове третє місце.

Фото управління молоді і спорту Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!