Ті, хто вміють дружити. 11 песиків у Львові шукають люблячу родину. Фото

2785 0
Усі собаки соціалізовані і готові до переїзду в нову домівку.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

11 вихованців ЛКП «Лев» шукають люблячі родини. Познайомитись із песиками можна щодня у центрі адопції тварин на вул. Промисловій, 59.

Усі песики стерилізовані, вакциновані, соціалізовані, обожнюють гратись і вміють дружити, кажуть в ЛКП «Лев».

Міша – виважений і поважний собака. Для своїх господарів він стане чудовим другом і компаньйоном. Лає Міша лише при потребі, щоб захистити себе та свою родину.

Молодий песик Туз потрапив до ЛКП із важко травмованою передньою лапкою. Лапу вдалося врятувати і хвостатий уже може на неї вставати. За характером Туз добрий і слухняний собака. Він добре гуляє на повідку і може проживати в квартирі.

Мері – грайлива і життєрадісна собака-позитив. Із засмученої чотирилапої вона перетворилась на справжню улюбленицю мрії. Мері обожнює довготривалі прогулянки і увагу людей.

Молода собака Марі. Наразі чотирилапа трохи налякана, проте має хороші здібності до навчання і любить спілкування з людьми. Окрім цього, Марі може проживати в квартирі.

Соціалізований красень Джоні. Собака добре гуляє на повідку і стане вірним другом для своєї нової родини.

Собака середнього віку Райн. Наразі песик з сумними очима трохи з недовірою ставиться до людей. Коли відчуває, що йому нічого не загрожує, Райн починає з цікавістю оглядати все навколо і обожнює, коли його чухають за вухом.

Молодий соціалізований Майкл з радістю спілкується з людьми і обожнює позувати на камеру. Для своєї сім‘ї він стане вірним другом, цікавим компаньйоном та пильним охоронцем.

Виважена Андромеда. Спокійна собаця вірно охоронятиме свого господаря і щодня радісно зустрічатиме його. Ідеальний варіант для неї – це проживати на просторому подвір‘ї.

Соціалізована собаця Циля. Хвостата добре гуляє на повідку і чудово підійде для поживання на просторому подвір‘ї. Для своїх господарів в міру гавкуча Циля стане охоронцем і вірним другом.

Молода грайлива та життєрадісна Мілка має хороші здібності до навчання, а також може комфортно проживати в квартирі.

Макі – молодий охоронець. Розумний собака добре підійде для проживання на подвір‘ї. Для своєї сім‘ї Макі стане не лише охоронцем, а й вірним другом і компаньйоном.

Фото: Ірина Шелест/ЛКП "Лев"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!