Тіло львів'янина, якого із сином віднесло на морі, знайшли у Криму

105501 0
На острові Джарилгач, що поблизу Лазурного, під час купання на матраці зникли батько і його син, які приїхали відпочивати зі Львова.
Фотоколаж: Твоє місто

Фотоколаж: Твоє місто

У Криму в Чорноморському знайшли тіло львів'янина, який 19 серпня із сином зник на матраці на Херсонщині, на острові Джарилгач. Тіло хлопчика майже одразу знайшли, а пошуки чоловіка продовжили. Про це повідомила знайома сім'ї Христина Левицька, яка напередодні оголосила про збір коштів для родини.

Джерела у ДСНС Тvoemisto.tv також підтвердили, що тіло чоловіка знайшли у Криму.

«Друзі просимо молитви та допомоги. Вчора знайшли тіло Міші, батька Матвійчика, в Чорномоському, Автономна Республіка Крим. 19 серпня на острові Джарилгач, поблизу смт Лазурне, Скадовського району, під час купання в морі віднесло на надувному колі 2-х осіб: учня 2-В класу нашого ліцею Качмаря Матвія та його батька. Просимо Вашої допомоги, допомоги батьківської громади ліцею для родини: 4441 1144 5072 0246 Притула Мар‘яна Ярославівна (рідна сестра Ірини Качмар). У призначенні платежу пишіть – для Ірини Качмар», – повідомила Христина Левицька.

Нагадаємо, 19 серпня, на Херсонщині, на острові Джарилгач, що поблизу Лазурного, під час купання на матраці зникли батько і його син, які приїхали відпочивати зі Львова. О 15:35 год. на острові біля берега у воді поліцейські знайшли тіло семирічного хлопчика. Пошуки зниклого батька продовжили. До пошукових робіт залучили 33 рятувальники. Згодом у Львові оголосили збір коштів на допомогу для родини львів'ян, яких віднесло у морі на матраці і які потонули.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!