Політична реклама

Тіна Кароль виступить у Львові 3-го грудня. Квитки вже у продажі

2076 0
Відома українська співачка Тіна Кароль вирушає у всеукраїнський тур з новою програмою. У Львові концерт відбудеться 3 грудня в Оперному театрі.

Нову сольну програму Тіни Кароль "Сила любові та голосу" побачать 26 міст України. Тур розпочинається 24 листопада і завершиться в кінці лютого 2014 року сольним концертом у столиці.

Своє концертне турне Тіна Кароль розділила на дві частини - цієї осені співачка виступить у містах Західної частини країни, а в лютому наступного року - приїде з сольними концертами в міста Центральної і Східної України.

Нова програма співачки - це одкровення, музична сповідь про силу її любові та голосу. Концерт Тіни Кароль переповнений усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем'єр з нового альбому. Співачка, яка стала для всієї країни прикладом віри і духовної краси розповість свою історію прямо зі сцени.

Програма "Сила любові та голосу" - унікальна, тільки раз шанувальники артистки зможуть побачити її такою - тендітною і сильною одночасно. Це не просто концерт - це розмова віч на віч, завдяки якій музика має людський голос.

Співачка вийде на сцену в супроводі кращих музикантів країни, струнного квартету та балету FREEDOM.

"Ми зробили все можливе, щоб Тіна погодилася поїхати в тур і щоб в українців була можливість побувати на її довгоочікуваному, чуттєвому концерті" – зазначили організатори туру – компанія «С'юзі Продакшн».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!