Політична реклама

Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці

2564 0
Вузькі штани, корсети і тісна нижня білизна можуть привести до серйозних захворювань. Це з‘ясували англійські вчені, - повідомляє The Epoch Times.

Джинси або вузькі штани тиснуть на нижню частину живота, через що шлункова кислота може підніматися в стравохід і викликати печію. Це, в свою чергу, може привести до запалення, виразок і раку стравоходу, повідомив директор клініки фізіотерапії в Брістолі Річард Брікнелл.

Використання корсета, який штучно стягує живіт, заважає діафрагмі опускатися повністю під час дихання, може викликати гіпервентиляцію, стресове нетримання сечі та напади паніки.

При цьому підвищується ризик розвитку meralgia paresthetica — утиск нерва, який іде від тазу до зовнішньої частини стегна, що викликає відчуття болю в паху, поколювання, печіння й оніміння.

Притому, не тільки вузькі брюки завдають шкоди здоров’ю, але і вузький комір, застібнутий на всі гудзики.

Дуже щільний комір може викликати очні хвороби. При постійному тиску на певну яремну вену, яка знаходиться в районі шиї, відбувається підвищення внутрішньоочного тиску, що призводить до глаукоми.

Джерело: "ВКурсе"

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!