То спека, то хмарність. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1832 0
А на вихідних прогнозують дрібний дощ.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Сьогодні, 6 липня, погода у Львові буде ясною протягом всього дня. Опадів не прогнозують, – йдеться на сайті Sinoptik.ua.

Температура вдень – +26, +28 градусів вище нуля.

У вівторок, 7 липня, стане помітно холодніше. Вдень температура коливатиметься від 14 до 16 градусів тепла, а також впродовж дня очікують сильний дощ, який до вечора слабшатиме.

У середу, 8 липня, у Львові збережеться хмарна погода. Температурний максимум становитиме 19 градусів. Опадів не прогнозують.

У четвер, 9 липня, вранці небо затягнеться хмарами. У другій половині дня можливий дрібний дощ. Стовпчик термометра покаже 17-19 градусів із позначкою «плюс».

У п’ятницю, 10 липня, триматиметься похмура погода, лише під кінець дня небо буде ясним. Уночі – дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температурний максимум становитиме 25 градусів.

На вихідних, 11-12 липня, прогнозують дрібний дощ. Температура коливатиметься від 18 до 22 градусів із позначкою «плюс».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!