То тепло, то холодно. Якою буде погода під кінець тижня

1813 0
У п’ятницю ще буде тепліше, а в наступні дні варто очікувати пориви вітру та похолодання.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

За даними Львівського гідрометцентру, у найближчі дні буде переважно без істотних опадів, але наприкінці тижня стане дещо холодніше.

Читайте також: Львів, який хочеться запам'ятати. Атмосферні фото засніженого міста

Зокрема, 26 лютого, у Львові буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла, вдень 13-15 тепла. На дорогах буде ожеледиця, вночі та вранці туман, видимістю 200-500 м.

27 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі дощ та мокрий сніг, вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями, вдень по всій території пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі від 3 градусів морозу до 2 тепла, вдень 1-6 градусів тепла.

Читайте також: То мороз, то відлига. Хто такі метеозалежні люди і до чого тут львівська погода

28 лютого також буде хмарно, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі становитиме 1-6 градусів морозу, а вдень 1-6 тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!