Знову холод. Якою у Львові буде погода на вихідні

1345 0
У Карпатах випало до 15 сантиметрів мокрого снігу.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Хоч надворі уже квітень, проте у найближчі дні погода буде не надто весняною. Вдень буде тепліше, проте із дощами та навіть мокрим снігом, а вночі ще досить прохолодно із мінусовою температурою, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Сьогодні, 3 квітня, буде хмарно з проясненнями. Погоду визначатиме поле пониженого тиску. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, вночі 3-8 м/с, вдень 7-12 м/с. Температура вночі становитиме від 2 градусів морозу до 3 тепла, вдень 6-11 градусів тепла.

У неділю, 4 квітня, також буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі буде від 2 градусів морозу до 3 тепла, а вдень 4-9 градусів тепла.

Приблизно такими будуть наступні дні аж до кінця тижня.

Значне погіршення погодних умов та потужний снігопад спостерігається і в Карпатах. За даними Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста, станом на учора, на горі Піп Іван випало до 15 сантиметрів мокрого снігу. 

Вітер північний – до 20 м/с, а температура повітря вдень становила 1 градус морозу. На самій горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман видимість до 50 метрів. Тож, усіх просять утриматися від виходу у високогір'я.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!