Том Круз написав листа Андрію Садовому

4568 0
Актор спонтанно відвідав Львів на початку жовтня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Голлівудський актор Том Круз написав листа міському голові Львова Андрію Садовому, у якому подякував за гостинність. Про це Андрій Садовий повідомив сьогодні, 30 жовтня, під час апаратної наради.

Читайте також: Чому Том Круз прилітав до Львова

«Ми отримали дуже теплого листа. Вже працює передова група, дивляться різні локації. Якщо все буде нормально, то можливо будуть знімати у нас кіно», – каже міський голова.

У листі від Тома Круза зазначається, що вибір локацій (для можливих зйомок – ред.) був винятковим і вони сподіваються продовжити їх вибір.

Читайте також: Український фільм «Гуцулка Ксеня» отримав головну нагороду на фестивалі в Японії

Нагадаємо, що 2 жовтня до Львова прилетів американський актор Том Круз. Він прилетів до України на запрошення президента Володимира Зеленського та, крім Львова, відвідав Київ, Одесу й Карпати. Зазначається, що в Україні він відбирав локації для зйомок свого фільму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!