Політична реклама

Томатний сік регулює тиск та запобігає зайвій вазі

2534 0
Відомо, що свіжовичавлені соки — фреші — володіють корисними і цілющими властивостями, адже саме в них найбільше вітамінів і мікроелементів.

Свіжовичавлений сік помідорів в особливості корисний для чоловіків, оскільки запобігає захворюванням передміхурової залози. При цьому він низькокалорійний і одночасно містить «хороші» вуглеводи, а отже, корисний для тих, хто прагне до зниження ваги. І, по-третє, він чудово відновлює водно-електролітний баланс і тому рекомендований гіпертонікам (звичайно, несолоний).

Яблучний. Доведено, що яблука та їх свіжовичавлений сік мають омолоджуючий вплив на організм жінки. Також сік яблук благотворно впливає на гостроту розуму. Ще одна корисна властивість — профілактика онкології. Біфлавоноіди, що містяться в яблучному соку, захищають організм і шкіру від впливу несприятливих факторів, тому це ще і необхідний елемент «харчування зсередини», доповнюючого косметологію.

Помаранчеві соки (морквяний, томатний). Містять могутні антиоксиданти, речовини, що захищають клітини від ушкоджень. Ці соки необхідно приймати в сезон засмаги.

Джерело: Вкурсе

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!