Політична реклама

Топ-10 Інтернет-пошуку по Західній Україні очолив хмельницький ринок

1225 0
Кожного тижня користувачі задають Яндексу близько 500 тисяч запитів зі словами "Львів", "Івано-Франківськ", "Ужгород", "Тернопіль", "Чернівці", "Луцьк", "Волинь", "Хмельницький", "Кам’янець", "Рівне", "Західна Україна", "Закарпатська область" тощо. Значну частину цих запитів (58%) задають користувачі з інших регіонів.

Про це повідомиляє прес-служба Компанії «Яндекс.Україна».

Як йдеться у повідомленні, коли користувачі шукають в Інтернеті інформацію про інші міста та регіони, то зазвичай вони хочуть дізнатися про погоду, знайти роботу, карти, розклад транспорту та готелі, місцеві дошки оголошень або локальні версії популярних Інтернет-сайтів — ці запити майже однакові для всіх міст.

Унікальними для регіонів є запити про місцеві організації, сайти та цікаві місця. З "фірмових" для Західної України об’єктів найчастіше шукають Хмельницький ринок, сайт ua-reporter.com і газету оголошень "Ваш магазин".

Топ-10 запитів про організації, сайти та цікаві місця Західної України від користувачів з інших регіонів:

    «хмельницкий рынок»

    «репортер ужгород»

    «ваш магазин львів»

   «львівська майстерня шоколаду»

    «20 хвилин тернопіль»

    «фк волинь»

    «нива тернополь»

    «барахолка ровно»

    «букінфо чернівці»

    «карпати львів».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!