ТОП-10 різновидів подарунків до Дня св. Миколая, які можна придбати в останні дні

25719 0
День Святого Миколая – свято виконання бажань, радісний день для дітлахів. Не злукавимо, якщо скажемо, що подарунків чекає не тільки малеча, а й дорослі – рідні та близькі. Робота чи повсякденні справи забирають багато часу, тому не завжди можна встигнути придбати для всіх презенти. Tvoemisto.tv склало спеціально для таких випадків перелік корисних речей, які можна швидко знайти та придбати у Львові.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Традиційний подарунок

Це, звичайно ж, солодощі. Саме з цукерок і мармеладу почалася історія цього свята – їх дарували дітям в Німеччині ще в X столітті. У Львові так багато варіантів для вибору: карамель, пряники ручної роботи, незвичне печиво, шоколадні цукерки та фігурки або ж «чоколядки» з унікальними написами.

фото: Facebook

Практичний подарунок

Свято – зимове, тому доречним подарунком будуть теплі речі – рукавички, шкарпетки, шапочки, шарфи. Можна покласти до них невелику листівку чи цукерочку – буде вдвічі приємніше.

Читайте також: 8 локацій у Львові, де можна зустріти Святого Миколая

фото: playlistfan.com

Спортивний подарунок

Ковзани, санчата, сноуборди – все це підійде, адже попереду три місяці сніжної зими. Також можна подарувати місячний абонемент у басейн, спортзал чи гурток. Дитина точно запам’ятає та оцінить такий сюрприз, а батьки так зможуть зацікавити малечу новим хобі. А для дорослих такий презент може стати кроком до здорового способу життя.

фото: ucfamilymagazine.com

Інтелектуальний подарунок

Книга – одна з найкращих речей, яку можна подарувати дитині. Любов до читання – дуже корисна навичка. Хороші книги відкривають стільки прекрасного, що ними так і хочеться ділитися або дарувати! Тим паче, що у Львові зосереджені одні з найкращих видавництв країни. А книжкові магазини пропонують величезний асортимент на будь-який смак.

фото: huffingtonpost.com

Подарунок для творчості

Якщо прихована мета подарунка – розвивати творчу здібності малечі – на допомогу прийде величезний вибір у крамницях та на ринках.  Набори для малювання, ліплення, рукоділля, конструктори – це те, що може стане поштовхом для справжнього хобі. До цієї категорії можна віднести й різноманітні майстер-класи, яких у нашому місті перед святами заплановано чимало.

Читайте також: Куди піти у День Святого Миколая з дітьми: 9 розваг у Львові

фото: www.guidebook.by

Розважальний подарунок

Це можуть бути квитки в кіно, цирк, театр, обсерваторію або в будь-яке інше цікаве місце. Альтернатив у Львові є чимало.

фото: blogspot.com

Етноподарунок

Трендом останніх років в Україні (і не тільки) є одяг та аксесуари з етно-елементами та національною символікою. Вибір великий: футболки, светрики, шапки та інший одяг. Також чашки, блокноти, гаманці тощо.

фото: inspired.com.ua

Подарунок для саморозвитку

Всі постійно відкладають справи, які пов’язані з навчанням на потім. Тоді почнемо поліпшувати свій рівень англійської, якось почнемо вчитись готувати, якось підемо на курси ІТ тощо. Тож сертифікат на цікаві курси просто змусить його власника рухатися вперед до самовдосконалення і почати цю хорошу справу вже й негайно. Для дітей у Львові теж знайдеться подарунок, адже  велика кількість дитячих центрів постійно оголошує подібні заходи.

фото: poradum.com 

Тематичний подарунок

Набір юного перукаря, лікаря, кухаря – це подарунки призначені для дітей. Ці ігри не просто цікаві, а ще й розвивають дрібну моторику. Для дорослих це може бути щось корисне для професійної діяльності.

Читайте також: Миколай бородатий: 5 дитячих пісень про Чудотворця

фото: razvivalki.ua

Подарунок-іграшка

Дитина буде рада м`якій іграшці, ляльці чи дитячому іграшковому автомобілю – все залежить від вподобань. Для дорослих це чудова нагода згадати дитинство.

фото: kingdomtoys.com.ua

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Програма святкових заходів

Підготувала Оксана Козачок

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів
за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!