ТОП-3 країни, куди найчастіше виїжджають українці

5145 0
У Державній прикордонній службі України назвали трійку країн, до яких найчастіше виїжджають українці.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Про це повідомив  помічник голови ДПСУ Олег Слободян в ефірі «112 Україна», передає УНІАН.

«Ми ведемо статистику українців, які виїжджають за кордон. У той же час протягом багатьох років ми не запитуємо мету поїздки, тому ми не можемо сказати, яка кількість наших співвітчизників виїхали з метою міграції», – сказав Олег Слободян. За його словами, у минулому році близько 25 мільйонів українців перетнули кордон на в'їзд, і «приблизно ця ж кількість, умовно кажучи, повернулася в Україну».  

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією 

«Можна сказати, що динаміка стабільна, як і трійка лідерів-країн, куди більше їдуть українці. Це Польща - близько 10 млн наших співвітчизників. На другому місці Російська Федерація - близько 5 млн. І на третьому місці Угорщина - близько 3 млн наших співвітчизників. Ці ж країни лідирували і протягом попередніх років»,  зауважив Слободян.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!