ТОП-3 події вихідних у Львові, куди можна піти з дітьми

2930 0
Tvoemisto.tv пропонує три події та локації, які можна подивитися, послухати чи відвідати цими вихідними разом з дітьми.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

1. Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28) 12 березня о 12:00 ставитиме музичну казку для дітей «Попелюшка».

В основі музичного твору лежить добре відома казка «Попелюшка» – про працьовиту дівчинку, злу мачуху та її ледачих дочок – Колючку і Злюку. Добра повчальна історія продовжує радувати та дивувати маленьких і дорослих.

Головну героїню казки Попелюшку прозвали так, тому що в будинку вона постійно поралася коло печі, вигортала з неї попіл, а також виконувала всю важку і брудну роботу. Щоб хоч якось прикрасити життя працьовитої дівчини, їй на допомогу приходить добра Фея. Силою своїх казкових чар вона нагороджує Попелюшку пишною каретою, чудовою сукнею і кришталевими черевичками. Але дія добрих чар недовга: рівно о 12-ій ночі Попелюшка перетвориться з вишуканої незнайомки в звичайну дівчину.

Але це буде пізніше. Зараз Попелюшку чекає бал в королівському палаці. Там вона зустрінеться з Принцом. Її розум і доброта запалять у його серці вогонь любові. Але скоро північ – Попелюшці пора йти. Вона поспішає і … губить кришталевий черевичок.

Вартість квитків: 40-150 грн.

2. Кінотеатр «Планета Кіно / King Cross» запрошує на перегляд мультфільму «Балерина» (Ballerina). 

Феліс завжди хотіла танцювати. Ось тільки як бути, якщо тобі всього 11 років і ти живеш в дитячому будинку? У своєму бажанні підкорити сцену вона не зупиниться ні перед чим. Тому дівчинка тікає у Париж і там вступає до балетної школи. І нехай вона не володіє блискучою технікою і не займалася балетом раніше, але вона як ніхто інший хоче танцювати і вірить в свою мрію.

Сеанси 11 та 12 березня о 12:00. 

Вартість квитків: 60-120 грн.

3. Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (просп. Свободи, 20) сьогодні, 11 березня, о 14:00 кличе на майстер-клас «Де зустрітись з Шевченком?».

З нагоди виходу абетки-енциклопедії для родинного читання «Шевченко від А до Я» («Видавництво Старого Лева») художниця-ілюстратор книжки Анастасія Стефурак проведе майстер-клас для дітей «Де зустрітись з Шевченком?», а працівники національного музею влаштують дітлахам цікаву екскурсію виставкою художніх робіт Кобзаря.

Участь безкоштовна за попереднім записом. Телефон для запису: 067 901 93 64

Про більше подій на вихідних у Львові читайте у матеріалі Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує.

Підготували Марічка Мишок та Марія Стахів

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!