Топ-5 безкоштовних лекцій та семінарів цього тижня у Львові

3775 0
Від сьогодні, 26 листопада, і до кінця тижня у Львові запланована низка корисних лекцій та семінарів. Музика кримських татар, семінар для бізнесу, лекція про джмелів, туристичний бізнес і зустріч з Русланою – все це події, на які ви можете безкоштовно потрапити.

Семінар для платників податків.

26 листопада у Львові відбудеться безкоштовний семінар для платників податків-юридичних осіб Львівської області на тему: “Новації в оподаткуванні податком на додану вартість. Актуальні питання бухгалтерського обліку та податкової звітності”.

Початок семінару: 11:00. Реєстрація о 10:00.

Місце проведення: м. Львів, вул.Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області.

Лекція про музику кримських татар

У середу, 26 листопада, о 18:30 у приміщенні Першої львівської медіатеки за адресою вул. Мулярська, 2А менеджер сфери культури, співзасновник «Кримського дому у Львові» Халіл Халілов прочитає лекцію на тему «Кримськотатарська музика: класика та модерн».

Халіл Халілов розкаже під національні ритми про музику ханського періоду, унікальність кримськотатарських мелодій, про етнічний реггі, джаз, та панк-рок.

Вхід безкоштовний.

Лекція в рамках “Практик туристичного бізнесу”

26 листопада, у малій сесійній залі Львівської міськради (каб. 230) з 15:30 до 17:00 відбудеться лекція «Класифікація та типи номерів в готелях. Види харчування», яка проводиться в рамках проекту «Практики туристичного бізнесу».

Реєстрація – за посиланням.

Зустріч з Русланою

В четвер, 27 листопада, громадська активіста, активний учасник Євромайдану Руслана Лижичко зустрінеться в УКУ зі студентами та всіма охочими, щоб разом пригадати та обговорити події, які відбулися на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада, коли Беркут жорстоко розігнав студентську демонстрацію.

Зустріч відбудеться в четвер, 27 листопада о 17.00. в Трапезній Академічного корпусу УКУ (вул. Козельницька, 2а).

Науково-популярна лекція про джмелів.

27 листопада о 15:00 у Державному природознавчому музеї НАН України (вул. Театральна, 18) відбудеться науково-популярна лекція Ірини Коновалової “Дивовижний світ джмелів”.

Ірина Коновалова поділиться зі слухачами своїм захопленням цими працьовитими «пухнастиками». На лекції можна буде дізнатися про те, які види джмелів живуть у місті поряд з нами, як розрізняти джмелів за видами у природі та про особливості їхньої поведінки.

Телефон для довідок: +38(032) 272 16 42. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!