ТОП-5 порушників паркування у Львові. Фото

15618 13
Львів’яни вже традиційно викладають у соціальні мережі фото з горе-паркувальниками, яких зустрічають на дорогах і тротуарах нашого міста. Tvoemisto.tv пропонує вам п’ятьох «переможців» цього тижня.

1. Початок вулиці Зарицьких, біля Стрийського ринку.

Водій авто створив корок на перехресті, а на зауваження відповідав лайливими словами. Автор фото стверджує, що у машини лише номера чеські, а сам водій – заробітчанин із України.

 

2. Вулиця Івана Виговського.

Мешканці навколишніх будинків через припарковане авто не могли безперешкодно викидати сміття, тож вирішили «віддячити» власнику машини.

 

3. Неподалік Стрийського ринку.

Власник авто припаркувався так, що не давав можливості ані пройти пішоходам, ані проїхати дитячому візочку.

 

4. Біля готелю «Дністер».

Успішні люди, які з’їхалися на конференцію, забули про елементарні правила паркування.

 

5. Вулиця Кучера.

Горе-паркувальники утворили тут «країну навпаки»: авто на тротуарі, пішоходи – на проїзній частині.

 
 

 

Чимало сторінок у соцмережах присвячені проблемі паркування. Львів’яни активно пишуть, окреслюють злободенні проблеми, обговорюють недосконалість міського простору та шукають відповіді, як краще організувати співіснування людей і машин у Львові.

 

Пропонуємо вам перелік цих груп:

- Дайте пройти!

- АвтоХАМ Львів

- Бидлопаркінг Львів

- Варта 1


Читайте також:
6 Квітня, 2015 15:36
Львів'янин При ремонті вулиць треба створювати парко-місця, а не навпаки їх ліквідовувати. Наприклад, Городоцька, пр.Свободи... Мені, як пішоходу, зовсім не заваджали припарковані машини вздовж дороги на проспекті, де тепер смуга тільки для автобусів, чи на Городоцькій. А як водієві, тепер дуже велюкою незручністю є припаркувати авто, якщо потрібно десь вийти на декілька хвилин. Керівництво міста в цьому винне однозначно.
31 Березня, 2015 19:53
Іван Класна рубрика)
буде продовження?
30 Березня, 2015 21:15
гість Відповідь Роману
пішки трохи походи і будеш знати де паркувати,коли прийдеться обходити вашу машини казна куди...........
30 Березня, 2015 13:24
Наївний Амігос Ті хто паркується як попало і де попало і кричите шо влада вам винна шо незробила місця де б ви виродки могли б поставити своє корито: КОЛИ В ХАТІ НЕМА МІСЦЯ ШОБ ПОСТАВИТИ ХОЛОДИЛЬНИК - ВИ ЙОГО НЕ КУПЛЯЄТЕ. ЛЬВІВ - ТО ВЕЛИКА ХАТА І ТУТ НЕМА МІСЦЯ ДЛЯ ВАШОГО КОРИТА, ТОМУ СТАВТЕ ЙОГО ТАМ ДЕ Є ДЛЯ НЬОГО МІСЦЕ А НЕ ТАМ ДЕ ВАМ ЗАХОТІЛОСЯ. НЕ ВИ ОДНІ ТУТ ЖИВЕТЕ
30 Березня, 2015 01:58
Intelegent Treba taki mashyny polyvaty farboju, abo obklejuvaty nakleikamy jaky vidmyvajutsja acetonom, todi i znykne bydlo.
29 Березня, 2015 23:49
Водій і мама з візочком Я як водій розумію проблему паркування у Львові та тим не менше стараюсь паркуватися лише там де це дозволено і згідно правил. Часом доводиться залишати машину в кількох кілометрах від місця призначення. Як мама з візочком неодноразово наголошувала горе-пакувальникам про те що я буду пхати візок між машиною і будинком, чи машиною і бордюром до тих пір поки не проїду, а пошкодження на машинах - це уже не мої проблеми.
29 Березня, 2015 21:40
Роман А де людям паркуватися? Все шо робите, то стовбчики і клеїте наклейки. А людям де машини залишати?
29 Березня, 2015 17:20
8000860 вул. Стефаника
[***]://i.imgur.com/DAq6UzF.jpg
29 Березня, 2015 17:14
9 Кожне бидло,яке вирішило купить машину - має завчасно потурбуваться,де її паркувать..
29 Березня, 2015 16:52
холмс ВІД ПАРКОВКИ ПОТРІБНО ПРОЙТИСЯ ПІШАЧКОМ...а він зад свій не пронесе, він чуть машиною не заїзжа в магазин..йму парковку в залі магазину зроби мудрагелю...або під самою касою , щоб з машини не виходив , а розрахувавсь опустивши шкло у тдверках....
29 Березня, 2015 16:46
Падлюка Главное не забыли наклеить флаг Евросоюза на номера
29 Березня, 2015 16:37
водію А хай би припаркував цей горе-заробітчанин свою машину таким же чином там у Єврозоні - довго б відпрацьовував штраф від поліції...
29 Березня, 2015 16:27
водій а що бидляча міська рада забезпечила паркомісьцями а люди там не паркуються????????????????? То хто в даному випадку било?
А ті рагульські лохи що клеять хай бавляться! Кожен [***] повинен відчувати свою необхідність
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!