Напередодні Дня закоханих. 5 фільмів про справжні стосунки

16096 0
Незалежно від того, святкуєте ви День Валентина, чи вважаєте це свято виключно комерційним проектом із продажу відкриток та червоних сердечок, кохання – це почуття, що робить наш світ кращим, і допомагає прожити навіть найскладніші дні. Напередодні дня Валентина tvoemisto.tv підготувало підбірку із яскравих фільмів про любов 2014 року, які варто переглянути.

Фільм «Винні зірки» (The Fault in Our Stars) розповідає про дівчину Хейзел хвору на рак. Попри те, що хвороба дівчини відступає, вона не відчуває радості від життя. У групі підтримки головна героїня знайомиться із Oґacтуcом Вотерсом – хлопцем, у якого ампутована нога. Хейзел та Oґacтуc вирушають у подорож, сповнену пристрасті та пригод, у якій молоді люди віднайдуть сенс життя.

Секс-відео (Sex Tape) чудова комедія, про подружжя, де, не зважаючи на рутину, все ще живе сильне кохання. Утім, молоді люди із жалем розуміють, що у їх житті більше немає пристрасті, яка була на початку. У спробі відродити втрачені почуття Джей і Енні не можуть вигадати нічого кращого, як зняти домашнє секс-відео. Ну, і звісно аматорське кіно потрапляє не у ті руки.

«Самотній за контрактом» – українська стрічка про кохання в Києві. "Самотній за контрактом" – комедія, що розповідає про лідера гурту, якому за контрактом не можна мати романтичних стосунків. Однак, жоден контракт не може втримати серце юнака від справжнього кохання та пристрасті…

Фільм «Загублена» (Gone Girl). Подружнє життя, як і кохання, може бути дуже різним. Фільм «Загублена»  розповідає про дуже нестандартне подружжя.  Розпочинається кіно із святкування п’ятирічного ювілею подружжя. Однак, раптом з’ясовується, що саме в цей день таємничо зникла дружина. У будинку подружжя поліція виявляє розгардіяш та залишки крові, яку намагалися поспіхом змити. Фільм триматиме Вас у напрузі до останнього.

З любов'ю, Розі (Love, Rosie) – місцями смішна, а часом занадто сумна. Це фільм, про любов, що підкупляє своєю реалістичністю. Це історія про найкращих друзів з дитинства, яким постійно щось заважає зізнатися у почуттях один до одного. Вона вагітніє від іншого, він – переїжджає з батьками в інше місто. Однак, навіть усі ці обставини не руйнують почуттів. Молодим людям щастить – доля дає їм іще один шанс.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!