Топ-5 освітніх креативних проектів Громадського бюджету. Візуалізація

4801 0
«Твоє місто» продовжує знайомити з проектами Громадського бюджету. Пропонуємо до уваги 5 креативних проектів від закладів освіти, серед яких електронна система оцінювання та сучасні IT-лабораторії.

«Інтернет-бібліотека-трансформер» у СЗШ № 99 міста Львова

Тип проекту: малий

Район: Шевченківський

Адреса: м. Львів, вул. Творча, 1

Бюджет: 499 320 грн

Метою проекту є перетворення інтернет-бібліотеки у соціокультурний простір. Автори проекту планують відремонтувати дійсне приміщення та зонувати його за принципом: зона Інтернет та медіа, простір для соціокультурних заходів, «комфорт-зона», «зона тиші». Також хочуть створити SMART-простори та платформу для інтерактивного навчання, скласти електронний каталог.

 

MakerSpace Lviv

Тип проекту: великий

Район: Сихівський

Адреса: м. Львів, вул. Червоної Калини, 58

Бюджет: 2 641 653 грн

Згідно з проектом планують створити науково-технічну лабораторію для втілення ідей, проведення експериментів та навчання. Робоча зона буде обладнана майстернями та лабораторіями і дасть змогу вчителям різних шкіл міста проводити практичні майстер-класи для учнів.

Читайте також: Конкурс Громадського бюджету не має бути битвою шкіл і дитсадків

 

IT-лабораторія в СЗШ № 98

Тип проекту: великий

Район: Сихівський

Адреса: м. Львів, вул. Трильовського, 12

Бюджет: 499 958 грн

Для осучаснення методів навчання у школі № 98 автори проекту пропонують створити інтерактивний кабінет із сучасним обладнанням: смарт- та мультиборди, 3D принтер, ноутбуки, проектор, телевізор, флипчарти.

 

Класний журнал онлайн

Тип проекту: малий

Район: Франківський

Адреса: м. Львів, вул. Прохорова, 3

Бюджет: 232 661 грн

Електронний журнал – можливість постійного двостороннього зв’язку «школа-учень», «школа-батьки», «учень-учень». Така система забезпечить постійний доступ до результатів навчання, зменшить ризик «виправлення оцінок» підвищить контроль батьків за навчанням дітей. Окрім цього до сторінки кожного учня буде підкріплена навчальна література та рейтинг навчання.

 

Парк науки та креативності

Тип проекту: великий

Район: Галицький

Адреса: м. Львів, вул. Паркова, 3

Бюджет: 1 716 600 грн

За проектом передбачено розмістити на відкритому просторі об’єкти для експериментів та пізнання законів фізики. Тут можна буде проводити інтерактивні шкільні уроки, а також відпочивати.

 

Нагадаємо, цього року до етапу голосування вийшли 259 проектів. На їхнє фінансування виділили майже 20 млн грн. У результаті переможцями можуть стати 3-4 великих проекти і 30-40 – малих.

За майже два тижні голосування свій голос віддали 54 184 ооби та 81 062 рази підтримали претендентів на найкращий проект.

Проголосувати можна до 15 листопада на сайті Громадського бюджету зареєструвавшись або через bankID чи відвідати із паспортом найближчий територіальний відділ ЦНАП.

Кожен мешканець міста може віддати голос за один великий і один малий проект. Цього року голосувати можуть не тільки мешканці Львова, а й смт Брюховичі, смт Рудно та м. Винники.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація з сайту Громадського бюджету Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!