ТОП-5 культурних подій вікенду, які варто відвідати у Львові

2659 0
«Музика Франції» чи драматична притча «Безодня». Пропонуємо ідеї, як провести ці вихідні цікаво та корисно.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

«Божественна комедія»

Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» (вул. Фредра, 6) сьогодні, 18-го лютого, о 19:00 запрошує на «Божественну комедію». Божественна комедія про божественне кохання. Щирі почуття, чисті емоції: чи зможе все це передати лялька в руках лялькаря? Вистава театру ляльок для дорослих. Вартість квитків – 60 грн

Драматична притча «Безодня»

Сьогодні о 18:00 Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької кличе на драматичну притчу «Безодня». Життя має два шляхи і лише від нас залежить, який з них ми виберемо. Перед очима постануть дві сім’ї – такі різні та однакові. Їх зіштовхує доля, для того, щоб вони навчились один в одного руйнувати стіни і йти на зустріч. Двомовне середовище диктує не тільки правила, але й ставить кліше. Режисер намагається відшукати людяність за призмою болю та відчаю, відкрити любов до ближнього, до ворога, щоб у фіналі назвати його братом чи сестрою.Тривалість – 02:40. Вартість квитків – 50-80 грн

«Музика Франції»

Львівський будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8) сьогодні о 17:00 запрошує послухати «Музику Франції». Прекрасні музиканти Олена Мацелюх (орган) та Ігор Мацелюх (флейта Пана) зіграють найвідоміші твори французьких композиторів: Теодора Дюбуа, Жана Лянгле, Каміля Сен-Санса, Леона Боельмана та інших. Вартість квитків – 40 грн. Їх можна придбати у касі перед концертом. 

Виставка «Кам’яна Могила. Реінкарнація»

У Львівському музеї історії релігії (пл. Музейна, 1) триває виставка «Кам’яна Могила. Реінкарнація». Представлено роботи, виконані у різних жанрах, але їх об’єднує одна тема: три світи Кам’яної Могили. Малюючи вдень і вночі, тріада митців членів Національної спілки художників України – Анатолій Фурлет, Сергій Лаушкін та Олександр Чегорка, – намагалася передати таємничу силу пам’ятки. 

Виставка «Штучні штуки»

Творчий простір «Щось цікаве» (пл. Ринок, 13) до 3-го березня пропонує до перегляду виставку Олекси Миська «Штучні штуки». «Штучні штуки» – це абстрактні форми які нагадують щось чи когось. Імпровізована назва виставки виникла в ході роботи, виставка не мала назви, художник лише жартома називав свої роботи «штуками». В результаті ця назва закріпилася, адже «штука» має й інше значення – мистецтво, що підкреслює суть цього проекту.

Про більше цікавих подій читайте тут: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!