ТОП-5 настроєвих альбомів на Різдвяні свята

2894 0
Інтернет-радіостанція «Різдвяне радіо» вже сьомий рік поспіль радує слухачів своїми ефірами із присмаком Різдва. Засновник «Різдвяного» Роман Заяць розповів Tvoemisto.tv про музичні альбоми, які створюють саме той настрій.
фото: expoknews.com

фото: expoknews.com

Цьогоріч «Різдвяне Радіо» обрало керунок на класику, адже у ній є щось вічне. «Кожного разу наша концепція відображає наш внутрішній стан, на який впливає все, що відбувається в країні, все, що  спостерігаємо довкола. Наприклад , в минулорічному сезоні ми пригадували знакові примирення під час Першої та Другої світових воєн. Тоді була внутрішня потреба, щоб радіо звучало саме так. Цього року побачили, що є сегмент аудиторії, який готовий слухати класику та насолоджуватися нею. Це музика, яка перевірена часом, яка стимулює думати, розвиватися, відпочивати», – каже Роман Заяць і пропонує 5 музичних альбомів для різдвяного настрою.

1. Nigel Kennedy «Vivaldi: The New Four Seasons» (2015). Прослухати композиції можна ТУТ.

2. The Piano Guys «A Family Christmas» (2013). Прослухати композиції можна ТУТ.

3. Sarah McLachlan «Classic Christmas Album» (2015). Прослухати композиції можна ТУТ.

4. Andrea Bocelli «Cinema» (2015). Прослухати композиції можна ТУТ.

5. Frank Sinatra «A Voice On Air» (1935-1955). Прослухати композиції можна ТУТ.

 

Підготувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!