ТОП-5 найбільш завантажених пунктів пропуску на Львівщині минулого року

2942 0
У 2016-му кількість транспорту й пасажирів, які перетинали кордон у Львівській області, збільшилась на 3,8% та 8% відповідно. Пропонуємо перелік найпопулярніших пунктів пропуску, якими торік користувалися найчастіше.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Упродовж 2016 року державний кордон на Львівщині перетнуло  більше 5-ти мільйонів транспортних засобів та майже 17 мільйонів осіб, - інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Найпопулярнішим є пункт пропуску «Шегині – Медика», яким торік скористалося 5, 4 млн осіб - близько 32% громадян, які перетинали митний кордон України у Львівській області (у тому числі пішоходи).

Вантажівками кордон найчастіше перетинали через пропускний пункт «Краковець – Корчова»: у 2016-му тут нарахували 192 тисячі одиниць такого транспорту.

Читайте також: Львівська митниця назвала ТОП-5 найоригінальніших способів перевезти контрабанду

Пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» користується попитом у проїзді автобусами: тут їх було найбільше в області - більш, ніж 32 тис.

Лідером за кількістю залізничного транспорту, що перевозить вантажі через митний кордон України, однозначно є «Мостиська – Пшемисль».

В середньому 1 млн легкових автомобілів перетинали кордон у пунктах пропуску «Краковець–Корчова», «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне».

Нагадаємо, Україна та Польща продовжили роботу пішохідного пункту пропуску «Угринів-Долгобичув», що в пілотному режимі працює з літа 2015-го року, до 30-го червня 2017-го року.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!