Топ-5 найулюбленіших авіарейсів львів'ян

2179 0
Як підсумовує ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» найбільше львівяни минулого року літали до Києва (Бориспіль), Стамбулу, Мілану, Варшави та Мюнхена. Загальний пасажиропотік Львівського летовища за 2014 рік становить близько 600 тис. пасажирів, більшість з яких скористались міжнародними напрямками.

Лише за останній місяць 2014 року послугами львівського аеропорту скористались 36,7 тис. пасажирів. Протягом місяця було здійснено 540 рейсів. З них 371 – міжнародний та 169 – внутрішніх.

 

Читайте також: 7 новин для охочих отримати шенген у 2015-му

 

Нагадаємо, що з грудня 2014 року пасажири Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького мають можливість відвідати Італію, витративши мінімум часу та коштів, скориставшись послугами бюджетних авіаперевізників Візз Ейр Україна та Meridiana Fly.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!