Топ-5 незвичайних лавочок Львова. Фото

5760 1
На львівських вуличках є багато різноманітних лавочок – круглі та прямокутні, довгі та короткі, найпростіші та стилізовані до атмосфери міста. Деякі з лавок – особливі. Про них і піде мова.

Лавочки для мрій

На площі Митній встановили лавочки, з яких можна подивитись на небо або помріяти. Схожих лавочок у місті ще не було, часом їх називають місцем для засмагання.

 

Лавочка закоханих

Лавку створили і подарували місту в 2008 році 10 майстрів «Товариства Залізного Лева». Під час створення народилася легенда: якщо закохана пара взявшись за руки одночасно сяде на лавку, їхнє кохання буде довге і щасливе. Лавку тримають леви, а отже окрім довгого і щасливого, кохання буде міцним та вірним.

 

Шоколадні лавочки

Львів, як найшоколадніше українське місто, мусило мати відповіді лавочки. Величезні плитки шоколаду слугують місцями для сидіння, при чому, сидячи на них, можна не хвилюватись, про забруднення одягу солодощами. Користуються ними переважно студенти, адже розташовані ці лавки біля університету.

 

Кавові лавочки

І куди ж без кави? Лавки у формі горняток кави чекають на тих, хто хоче перепочити у  Парку культури.

 

Патріотична лавочка

Лавочка у синьо-жовтих кольорах розташувалась у затишному проїзді Крива липа. Навколо того самого дерева, яке дало назву вулиці.

За інформацією Фотографії старого Львова.

 


Читайте також:
11 Жовтня, 2015 17:47
Олена Найкраща лавочк - з Левами!
Але на жаль забобонні закохані спаскудили її замками!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!