Якщо ваш друг ІТ-фахівець. 5 оригінальних подарунків

5065 0
6% працюючого населення Львова зайнято у IT-сфері. Разом із Києвом та Харковом, Львів входить до трійки IT-міст України. Тож не дивно, що більшість ваших знайомих – девелопери, тестери чи проджект менеджери. Щоразу напередодні дня народження IT-приятеля сушите голову, обираючи подарунок? Незрозуміло, чим ще можна вразити гіка? Ловіть підбірку актуальних сюрпризів для працівників ІТ-індустрії.

Музична колонка з підсвіткою JBL

Уявіть собі, що улюблена музика – ожила! За допомогою різнокольорового світла, мелодія, що грає з колонок супроводжується таким собі “домашнім” світловим шоу.  Як мінімум, це круто виглядає.

Придбати можна онлайн, навіть не потрібно нікуди йти. 

 

 

Гаджет для нагрівання тютюну IQOS

Цей гаджет – справжній хіт в світі альтернатив курінню. IQOS знижує ризики, пов’язані з палінням, проте зберігає звичний процес. В основі – система нагрівання тютюну,  що за допомогою спеціального леза нагріває його до температури 250-300 градусів. Тютюн при цьому не горить, що свідчить про відсутність неприємного запаху на руках, волоссі та одязі. До того ж, гаджет стильний на вигляд та приємний на дотик. 

Зверніть увагу, цей подарунок лише для курців.

Більше інформації про IQOS – на iqos.ua.  

До речі, у Львові можна замовити безкоштовний тест-драйв IQOS. Девайс привезуть «на пробу» на BMW 1 Series протягом найближчих 24 годин. Замовляти тут.

 

Міні-робот JXD KIB

Такий “малюк” має лише два колеса, на яких він кружляє довкола, перевозить невеликі вантажі та навіть танцює.  Забавка просто не може не сподобатися! В радіокерованого робота є п’ять режимів, проте наш улюблений – перевезення вантажу. Приємно, коли за напоєм не потрібно йти на кухню – робот зробить все за тебе. А спостерігати за таким процесом – теж свого роду розвага. 

 

 

Пошуковий брелок

Всім забудькам присвячується – унікальний брелок для речей Zeaplus Nut. Це невеликий гаджет, що забезпечить вам спокій та допоможе швидко знайти потрібну річ. Як він працює? Кріпите його до потрібної речі (на ключі, або навіть на нашийник кота!), після чого девайс через Bluetooth синхронізується зі смартфоном. Брелок передає сигнал на телефон, і ви точно знаєте, де саме знаходиться потрібна річ. Правда ж, зручно?

Більше інформації про Zeaplus Nut.  

3D ручка

А що, як ми скажемо, що будь-які ескізи можна втілити в реальність? Просто намалюйте візерунок, прикрасу чи схему молекули (будь-що!) цією чарівною ручкою – та отримуйте свій витвір фантазії в форматі 3D! Проста у використанні, вона буде чудовим подарунком для колеги, друга чи бойфренда.

Зацініть цю Ейфелеву вежу. Ви теж так зможете! 

 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!